SSQ Award logo

svenska  english               
     Se SSQ-filmen        
Anmäl er nu till SSQ Award      


 

SSQ PARTNER

VISITA
Som bransch- och arbetsgivarorganisation har Visita två huvudsakliga verksamhetsområden: branschfrågor och branschpolitik samt arbetsgivarfrågor och förhandlingar med våra fackliga motparter. Inom ramen för branschfrågorna bevakar vi lagstiftning och regleringar inom vårt område. Vi informerar våra medlemmar och vår omvärld, svarar på remisser och är branschens samlade röst i många olika sammanhang.
www.visita.se
En representant från Visita ingår i SSQ Awards jury som user hedersomnämnanden.


VISITA

UNDERSÖKNINGSFÖRETAG

Better Business World Wide
Better Business är världsmästare på att mäta Sanningens ögonblick! Mystery Shopping kartlägger förbättrings möjligheter ur gästperspektiv och kan genomföras såväl vid personliga besök som via telefon, e-post och hemsidor. Better Business genomför all Mystery Shopping i SSQ Award.
www.betterbusiness.se
Better Business
Affärsresenären
Affärsresenären är en branschtidning för affärsresenären. Affärsresenären har nominerat 30 anläggningar som SSQ Award kommer att följa under 2016 för att utvärdera deras servicenivå. Affärsresenären ingår i LaPrensagruppen. www.laprensa.se
www.ssq-award.com

Review Pro
Review Pro sammanställer information som lämnas av tusentals gäster på 160+ rating sites som TripAdvisor, Booking.com, Expedia etc. SSQ använder Review Pros system för att följa vad gästerna anser om SSQ deltagarna.


www.ssq-award.com


 

 

SSQ Award/AB BÄTTRE AFFÄRER Adress: Sormenvägen 19, 18692 Vallentuna, SVERIGE   Tel: +46 8 5118 5111 info@ssq-award.com